Scandalul în familia Ciuculete a izbucnit imediat dupa pomana de trei luni. Baietii Ilenei Ciuculete, Cristian si Mugurel Sfetcu, i-au reprosat lui Cornel Gales ca nu i-a chemat la parastasul de trei luni si ca le-a ascuns multe lucruri, chiar si boala mamei lor, despre care ei au aflat cu doar cateva zile inainte ca aceasta sa moara. Asa ca parastasul de 6 luni le-a gasit pe rude nu numai dezbinate, dar in plin razboi.

Daca, Cornel Gales a facut pomenirea la Bucuresti, familia artistei a facut un parastas mare in Dolj. Baietii Ilenei Ciuculete au chemat la pomenirea care a avut loc chiar in curtea casei parintesti pe toata lumea: rude, prieteni si fani. Printre cei care au venit sa o pomeneasca pe Ileana Ciuculete a fost si Nicusor Mazilu, prieten de peste 35 de ani cu artista, cel despre care s-a spus ca a fost ca un parinte de suflet pentru aceasta.

Mama Ilenei Ciucultete, langa statuia din curte, alaturi de nora ei, de fiica de suflet a Ilenei, Codruta, si de Nicusor Mazilu

Nicusor Mazilu este unul dintre cei mai inversunati dusmani ai lui Gales, barbatul aruncand jigniri si acuzatii grave la adresa vaduvului, la scurt timp dupa moartea Ilenei Ciuculete.

 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 

Mazilu a povestit intr-o emisiune tv ca Ileana era agresata de Gales atunci cand acesta era baut. El a povestit ca artista l-ar fi chemat chiar de urgenta la o nunta sa o ia de acolo pentru ca Gales s-ar fi imbatat si ar fi impins-o.
Apoi, Mazilu a povestit ca Gales tinea toti banii la el, ca nu o lasa sa le dea copiilor si chiar ca, in ultima parte a vietii, ii dadea sa bea alcool, desi acesta ar fi stiut

ca este bolnava.
Baietii Ilenei Ciuculete, alaturi de Codruta, cea care se spune ca a fost fiica de suflet a Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a negat toate acuzatiile aduse de Nicusor Mazilu, spunand ca acesta este de partea baietilor si fratelui Ilenei Ciuculete, care nu se gandesc decat la bani.
La monumentul din curtea casei parintesti au fost puse flori si lumanari

Ei bine, acum Mazilu a fost la parastasul de la casa parinteasca a Ilenei, a aprins o lumanare la bustul Ilenei Ciiuculete din curtea locuintei si a consolat-o pe batrana mama a artistei.

Vezi si imagini de la parastasul organizat in Bucuresti de Cornel Gales

Sursa: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si