Close sidebar
Close sidebar

Cel mai mare dusman al lui Cornel Gales a venit la parastasul facut de baieti pentru Ileana Ciuculete!

Parastase separate pentru Ileana Ciuculete la sase luni de la moartea artistei. Daca Gales a facut atat slujba de pomenire, cat si masa in Bucuresti, baietii Ilenei Ciuculete au organizat un parastas mare in localitatea natala, Gubaucea din judetul Dolj.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scandalul în familia Ciuculete a izbucnit imediat dupa pomana de trei luni. Baietii Ilenei Ciuculete, Cristian si Mugurel Sfetcu, i-au reprosat lui Cornel Gales ca nu i-a chemat la parastasul de trei luni si ca le-a ascuns multe lucruri, chiar si boala mamei lor, despre care ei au aflat cu doar cateva zile inainte ca aceasta sa moara. Asa ca parastasul de 6 luni le-a gasit pe rude nu numai dezbinate, dar in plin razboi.

Daca, Cornel Gales a facut pomenirea la Bucuresti, familia artistei a facut un parastas mare in Dolj. Baietii Ilenei Ciuculete au chemat la pomenirea care a avut loc chiar in curtea casei parintesti pe toata lumea: rude, prieteni si fani. Printre cei care au venit sa o pomeneasca pe Ileana Ciuculete a fost si Nicusor Mazilu, prieten de peste 35 de ani cu artista, cel despre care s-a spus ca a fost ca un parinte de suflet pentru aceasta.

Nicusor Mazilu este unul dintre cei mai inversunati dusmani ai lui Gales, barbatul aruncand jigniri si acuzatii grave la adresa vaduvului, la scurt timp dupa moartea Ilenei Ciuculete.

 

 

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

 

 

Mazilu a povestit intr-o emisiune tv ca Ileana era agresata de Gales atunci cand acesta era baut. El a povestit ca artista l-ar fi chemat chiar de urgenta la o nunta sa o ia de acolo pentru ca Gales s-ar fi imbatat si ar fi impins-o.


Apoi, Mazilu a povestit ca Gales tinea toti banii la el, ca nu o lasa sa le dea copiilor si chiar ca, in ultima parte a vietii, ii dadea sa bea alcool, desi acesta ar fi stiut

ca este bolnava.


Cornel Gales a negat toate acuzatiile aduse de Nicusor Mazilu, spunand ca acesta este de partea baietilor si fratelui Ilenei Ciuculete, care nu se gandesc decat la bani.

Ei bine, acum Mazilu a fost la parastasul de la casa parinteasca a Ilenei, a aprins o lumanare la bustul Ilenei Ciiuculete din curtea locuintei si a consolat-o pe batrana mama a artistei.

Vezi si imagini de la parastasul organizat in Bucuresti de Cornel Gales

Sursa: wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI