Scrumbia este un pește extraordinar, gustos și plin de nutrienți, iar felul în care o poți pregăti poate face diferența între o delicatesă și o mâncare banală.
Iată o rețetă de scrumbie la cuptor, o rețetă pentru care toată lumea te va lăuda!
INGREDIENTE
- 4 scrumbii
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- rozmarin uscat
- cimbru uscat
- patrunjel verde
- sare,piper
MOD DE PREPARARE
Curatam si apoi spalam scrumbiile. Facem un amestec din zeama de lamaie, ulei de masline, rozmarin, marar, sare si piper cu care ungem bine fiecare bucata de peste in parte atat pe exterior cat si in interior. Asezam fiecare scrumbie in parte in mijlocul unei folii de aluminiu pe care am uns-o cu ulei de masline. "Imbracam" fiecare scrumbie in folie de aluminiu si apoi le asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa.
Citeste si: Salata-minune care elimină toxinele. Nu e chiar uşor de mâncat!
Citeste si: Ingredientul secret pe care să îl pui în cartofii prăjiţi. Doar adevărații chefi îl ştiu