Close sidebar
Close sidebar

Cel mai sănătos pește din România. Deliciu absolut. Rețeta secretă a lipovenilor din Delta Dunării

Scrumbia este un pește extraordinar, gustos și plin de nutrienți, iar felul în care o poți pregăti poate face diferența între o delicatesă și o mâncare banală. 

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scrumbia este un pește extraordinar, gustos și plin de nutrienți, iar felul în care o poți pregăti poate face diferența între o delicatesă și o mâncare banală. 

Iată o rețetă de scrumbie la cuptor, o rețetă pentru care toată lumea te va lăuda! 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde
  • sare,piper

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

MOD DE PREPARARE

Curatam si apoi spalam scrumbiile. Facem un amestec din zeama de lamaie, ulei de masline, rozmarin, marar, sare si piper cu care ungem bine fiecare bucata de peste in parte atat pe exterior cat si in interior. Asezam fiecare scrumbie in parte in mijlocul unei folii de aluminiu pe care am uns-o cu ulei de masline. "Imbracam" fiecare scrumbie in folie de aluminiu si apoi le asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa.

Dam la cuptor si tinem circa 30 min. dupa care scoatem tava si indepartam cu grija folia de aluminiu de pe fiecare bucata de peste in parte. Lasam scrumbiile pe gratarul tavii si dam la cuptor pentru a se rumeni frumos. Se servesc calde, stropite cu multa zeama de lamaie si patrunjel verde taiat marunt.

Citeste si: Salata-minune care elimină toxinele. Nu e chiar uşor de mâncat!

Citeste si: Murături. Cum se face saramura perfectă. Secretul gospodinelor!

Citeste si: Ingredientul secret pe care să îl pui în cartofii prăjiţi. Doar adevărații chefi îl ştiu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI