Murături. Secretul unei saramuri perfecte nu este doar alcalinitatea apei, impuritatea sării (sarea iodată nu poate fi folosită, doar cea grunjoasă, altfel murăturile se înmoaie), ci şi condimentele care se adaugă la borcanul cu bunătăţi.

Citeste si: Murături. Ingredientul secret care le menține tari și crocante. Nu se vor mai înmuia niciodată!

Murături

Murături. Astfel, frunzele de vişin, mărarul şi hreanul sunt, la rândul lor conservanţi şi dau aroma potrivită murăturilor.


Raportul de sare la apă pentru orice saramură bună este de 1 lingură de sare grunjoasă, la 1 litru de apă, potrivit  unica.ro.

Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie

Murături

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Murături. Pentru 3 kilograme de castraveciori muraţi aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

3 kilograme castraveţi proaspeţi, fermi, fără zone bătute sau stricate, moi

Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede

Crenguţe de mărar uscat

Frunze de vişin
2 linguri boabe de muştar
1 lingură boabe de piper negru
4 rădăcini de hrean curăţate
8 căţei de usturoi (o căpăţână)
3 foi de dafin
Şi 3 linguri de sare grunjoasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si