Iata de ce ingrediente aveti nevoie: 6 oua, 150 g zahar, 250 g unt, 100 g cacao, 6 linguri cu pesmet de biscuiti (poti folosi mai multe tipuri de biscuiti, cu ciocolata, cu scortisoara sau cu alune), esenta de rom, sare.
Primul pas este sa freci untul spuma, apoi impreuna cu zaharul, pana ce acesta nu se mai simte, apoi adaugi galbenusurile unul cate unul, iar la final cacaua cernuta si albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Imparte compozitia in doua.
CITESTE SI: Superstitii de Anul Nou. Ce trebuie sa faci in noaptea de Revelion ca sa ai noroc in 2017
Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro
Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro
Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro
In prima jumatate, adauga pesmetul si toarn-o intr-o forma unsa cu unt si tapetata. Da la cuptorul preincalzit, la foc slab, vreme de 30 de minute. Pune esenta de rom in cea de-a doua jumatate de compozitie pusa deoparte si pastreaz-o drept crema.
Scoate blatul din forma numai dupa ce s-a racorit, asaza-l pe un platou si orneaza-l cu toata crema. Blatul nu se taie. Da-l la rece si, de preferat, taie acest tort de ciocolata a doua zi.
Sursa: femeia.ro