Close sidebar
Close sidebar

Cel puţin 73 de persoane au murit într-un atac cu un camion capcană, la un punct de control din Mogadishu

Cel puţin 73 de persoane au murit într-un atac cu un camion capcană, sâmbătă dimineaţă, la un punct de control aglomerat din Mogadishu, relatează AP.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este unul dintre cele mai sângeroase atacuri din ultimii ani, iar martorii la explozie spun că aceasta le-a amintit de atentatele din 2017, soldate cu sute de morţi.

Bilanţul exploziei de sâmbătă ar putea să crească, numeroase persoane ajungând la spital.

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru reținut de polițiști după ce a condus o maşină sub influenţa drogurilor şi fără permis

Citeste si: O tânără de 27 de ani și fiul ei în vârstă de 5 ani au sfârșit tragic într-un accident cumplit la Bacău

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mohamed Yusuf, director al spitalului Madina, a declarat că în unitatea sa au ajuns 73 de cadavre. Abdiqadir Abdirahman, director al serviciului de ambulanţă Aamin, a afirmat că peste 50 de oameni au fost răniţi.

Majoritatea celor care au murit erau studenţi, a precizat primarul Omar Mohamud Mohamed. Potrivit poliţiei, în atac au murit şi doi cetăţeni turci.

Citeste si: Momente de coșmar pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: "Nu pot să mor acum! Ce caut aici?"

Citeste si: Firea: La şefia PSD nu candidez. Am alţi colegi din partid care sunt mai calificaţi decât mine

Căpitanul Mohamed Hussein spune că atacul a vizat un centru de colectare a taxelor, la o oră a zilei în care zona este foarte aglomerată.

Atentatul încă nu a fost revendicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI