A fost motiv dublu de petrecere acasa la Bruce: intoarcerea lui de la Exatlon, dar si aniversarea a 5 luni pentru Anya, fetita lui.

Fostul concurent Exatlon a fost asteptat luni dimineata la aeroport de iubita lui, Diana, in brate cu Anya. Daca la inceput, micuta a parut ca nu-si recunoaste tatal, apoi a stat numai in bratele lui Bruce.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Tot drumul de la aeroport pana acasa, Anya nu si-a dezlipit privirea de Bruce. Pana la urma, acasa, eu am adormit inaintea lor, iar Anya a fost culcata de tatal ei. Seara, am fost la un restaurant, cu familia, si am sarbatorit ziua Anyei", ne-a povestit Diana, iubita lui Bruce.

De altfel, tanara ne-a marturisit ca acum Anya isi trage tatal de mustata si de barba. "Sunt fericita! Acum acasa la noi e Raiul. Nu imi mai doresc nimic in afara de sanatate....", ne-a spus Diana, dupa ce si-a vazut iubitul acasa, cu fiica lor in brate.

IMAGINEA ADORABILA DE LA PETRECEREA ANYEI O AI PE PAGINA URMATOARE. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si