Close sidebar
Close sidebar

Cele mai norocoase zodii din luna martie! Totul le va merge din plin

Luna martie 2018 vine cu o conjunctura favorabila pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunitati care se vor concretiza in proiecte interesante pentru cei care stiu sa profite de ele.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Leu

Nativii din Leu au parte de oportunitati mai degraba pe plan personal, in martie 2018, dar aceste oportunitati necesita foarte mult curaj. Nativii din Leu care sunt prinsi in relatii ce nu le mai aduc fericirea au acum ocazia sa se rupa din ele, daca le-a fost teama sa faca asta pana acum. Evenimentele din martie le vor da un plus de curaj sau ii vor face sa inteleaga ca se pot descurca si singuri fara probleme.
 

Scorpion

Luna martie 2018 vine cu schimbari pe plan profesional pentru multi nativi din Scorpion. Daca nu a inceput deja sa se contureze, aceasta oportunitate va aparea pe parcursul lunii martie. Dar pentru multi, ea se anunta deja, urmand ca in martie, ei sa indeplineasca formalitatile de rigoare.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Chiar daca nu pare neaparat un lucru bun in acest moment, schimbarea este de bun augur pentru toti nativi Scorpion, chiar si pentru cei care o fac fiind fortati de imprejurari. in scurt timp ei vor observa ca a fost cel mai bun lucru care li se putea intampla.

Taur

Pentru Taur, oportunitatile din martie 2018 sunt in sfera profesionala si apar mai ales la cei care isi doreau de mult o schimbare, dar nu aveau curajul sa o faca. Evident, miscarea pe care o vor face va necesita curaj, ba chiar intr-o doza foarte mare, dar evenimentele din marte le vor oferi imboldul necesar.

Poate apare o ocazie intr-un loc asemanator sau un loc cunoscut, unde se vor duce cu inima impacata, stiind ca totul va fi bine.

Citeste mai mult pe unica.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI