Close sidebar
Close sidebar

Celine Dion ar putea să nu mai cânte niciodată din cauza stării sale de sănătate

Celine Dion a ajuns la capătul puterilor și, dacă va fi nevoită, ar putea renunța la cariera sa incredibilă, potrivit unor surse apropiate de artistă. Ce se întâmplă în aceste momente cu Celine Dion?

Ana-Maria Costea,

Celine Dion ar putea să nu mai cânte niciodată din cauza stării sale de sănătate

[Sursa foto: CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celine Dion a fost diagnosticată recent cu sindromul persoanei rigide, iar acum se luptă să găsească medicamente care să funcționeze pentru ea. 

Din cauza stării sale de sănătate, cântăreața de 55 de ani și-ar putea lăsa fanii fără concerte, după ce mai multe știri care circulă în presa internațională spun că ea ar putea fi nevoită să renunțe la cariera ei. Ea și-a amânat concertele pentru anul acesta, dar și o parte din cele pentru anul viitor.

Citește și: Medicii au decis să-i amputeze un picior femeii care s-a născut cu picioare anormal de mari doar pentru ca acesta să „crească înapoi”: „Uită-te la dimensiunea acestor picioare!”

Lucruri neștiute despre starea de sănătate a lui Celine Dion

O persoană apropiată cântăreței a dezvăluit ce se întâmplă cu starul acasă, susținând că aceasta suferă de spasme „insuportabile”.

Celine Dion ar putea să nu mai cânte niciodată din cauza stării sale de sănătate

[Sursa foto: Samir Hussein/Redferns/Billboard]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Celine nu a mai fost în luminile reflectoarelor de aproape 600 de zile, cu un motiv întemeiat. Are probleme cu mersul, iar orice zgomot puternic îi poate declanșa spasmele care ar putea să o facă oricând să eșueze în activitățile sale. Spatele ei a devenit cocoșat, iar spasmele sale musculare sunt, uneori, insuportabile”, a spus sursa pentru The National Enquirer, citată de Mirror.

Aceeași sursă a susținut că stare de sănătate a artistei continuă să se înrăutățească. Recent, artista și-a adus aproape sora în casa în care locuiește cu cei trei fii ai săi, René-Charles, Eddy și Nelson.

Celine Dion caută leacul salvator

Sora sa, Claudette, a dezvăluit recent că Celine îi ascultă pe doctori în încercarea de a găsi un leac.

„Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea Linda care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează din greu.

Ascultă de doctorii specializați în bolile rare. Cred sincer că ea are nevoie în mare parte să se odihnească. Mereu întinde coarda și încearcă mereu să fie cea mai bună. La un moment dat, inima și corpul încearcă să ne spună ceva și e important să le ascultăm”, a spus Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Citește și: VIDEO- O femeie a primit un pachet de 1.020 de prezervative pe care spune ca nu le-a comandat niciodată: „Am presupus că totul este o înșelătorie”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Claudette a mai menționat că sora sa, Linda, are mereu grijă de ea de când s-au mutat împreună. 

„Avem încredere în ea. Este cea mai potrivită persoană, este disciplinată cu orice face. Nu am găsit niciun medicament care să funcționeze, dar avem speranță”, a mai adăugat Claudette.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI