Un cerb a fost împușcat într-un parc din Kent. Animalul a fost hrănit înainte de o mamă cu doi copii. Femeia i-a oferit morcovi. Administratorii parcului au oferit motivul pentru care cerbul a fost omorât.

Imagini șocante cu un cerb împușcat după ce a fost hrănit cu morcovi

cerb împușcat în parc

O mamă se afla la picnic alături de fii săi, când au zărit cerbul.
Familia i-a oferit morcovi animalului. Mama celor doi copii a aflat, apoi, că cerbul a fost ucis din cauza gestului făcut de ei. Victoria Chaney relatează clipele teribile prin care au trecut atât ea, cât și copiii. Familiei nu i-a venit să creadă atunci când a auzit că animalul a fost împușcat din cauza că a primit hrană de la vizitatori.

Semnul aflat în parc indică faptul că oamenii nu au voie să hrănească animalele din parc, însă familia nu a ținut cont de această regulă. „Am luat morcovi special pentru cerbi și căprioare. Eram pe deplin conștienți că nu e voie să hrănești animalele din parc, însă ne-am asumat în mod greșit că avertizarea vine în special pentru cei care ar dori să le dea lucruri nepotrivite să mănânce, precum ciocolată ori gogoși”, povestește femeia, potrivit Mirror.co.uk.

Citeste si: Italia impune carantină pentru români și bulgari. „Trebuie să fim foarte prudenți”

Citeste si: Vulpița și Viorel răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a intrat în carantină

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Situație alarmantă în București. Anunțul făcut cu puțin timp în urmă

Mama copiilor, în vârstă de 40 de ani, a menționat că cerbul a devenit foarte agresiv după ce a fost hrănit. Animalul cerea hrană și de la ceilalți vizitatori ai parcului Kent. Atunci, Victoria Chaney s-a panicat și a alertat administratorii parcului. Aceștia au început imediat să vâneze cerbul „agresiv care rănea vizitatorii”.

cerb împușcat în parc

Decizie drastică luată de autorități

Copila Victoriei, în vârstă de 12 ani, l-a întrebat pe administrator de ce aleargă animalul, iar acesta a menționat că urmează să-l împuște. Mai târziu s-a auzit și focul puștii care a ucis animalul.

Citeste si: Vom scăpa de coronavirus? Epidemiolog: „Niciodată! Va rămâne cu noi pentru totdeauna!“

Victoria și copiii ei s-au simțit teribil. Femeia le-a menționat administratorilor parcului să pună un semn clar care să-i atenționeze pe vizitatori că dacă vor hrăni animalele, acestea vor sfârși împușcate.

„Evident că ne-am simțit groaznic”, mai spune Victoria Chaney.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si