Jurnalistul britanic Charlie Ottley vine din nou în România! De data aceasta, joi el va ajunge la Centrul Cultural „Corviniana” din Hunedoara, acolo unde va lansa episodul „Transilvania”, din cea de-a doua serie de documentare intitulată „Flavours of Romania”. 

Unde au avut loc filmările din noul sezon?

Evenimentul va avea loc de la ora 18:30, iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

După proiecţie, jurnalistul va susţine şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Suntem încântați să fim gazde ale unui asemenea de eveniment și mă bucură nespus faptul că impunătorul nostru castel este promovat la un asemenea nivel. Totodată, este o ocazie numai bună pentru a afla, chiar de la realizatorul documentarului, detalii din culise, dar și o lecție importantă despre turism și păstrarea identității naționale ”, a declarat, pentru GO Hunedoara, Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Charlie Ottley Hunedoara

Charlie Ottley vine la Hunedoara, acolo unde va povesti despre noul episod din „Flavours of Romania”.  

 

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Când este Ignatul în 2023 și ce nu este bine să faci în această zi?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dacă în prima serie, Charlie Ottley a filmat în zona Munteniei, inclusiv la Castelul Peleș din Sinaia, acum filmările au avut la Castelul Corvinilor.

Deja sezonul 2 este disponibil pe Netflix, iar lansarea a avut loc în luna octombrie la Şirnea, satul în care Charlie s-a stabilit alături de soţia sa româncă. Prima ediție a documentarului a fost cel mai vizionat documentar de pe Netflix în anul 2020. 

„Am văzut ţara asta şi am simţit-o evoluând, cu toate peisajele ei naturale, cu toată cultura şi oamenii. Dar încă mă suprinde”, spunea Charlie Ottley la lansarea noului sezon din „Flavours of Romania”, când a fost întrebat despre motivaţia sa de a crea astfel de proiecte. Am vizitat toate regiunile istorice ale României. Fiecare are ceva special, al său. Dar dacă este să vorbesc despre locul meu, acesta este aici, unde locuiesc”, a declarat Charlie Ottley.

Charlie Ottley Hunedoara

Charlie Ottley va veni joi la Hunedoara, acolo unde va lansa episodul ”Transilvania”.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Cât costă o excursie în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun. Tărâmul de poveste oferă experiențe unice atât pentru copii, cât și pentru adulți

Oana Mihai, partenera lui Charlie Ottley îl susține pe acesta în toate proiectele. Ei s-au cunoscut în anul 2012, atunci când au avut loc filmările pentru Wild Carpathtia 2.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si