Close sidebar
Close sidebar

Christian Sabbagh, despre campania "Donează un strop de viață”: ”Felicitări polițiștilor! Totul în viață începe prin puterea exemplului!”

Christian Sabbagh felicită, pe Facebook, polițiștii Din Vrancea care desfășoară o campanie intitulată ”Donează un strop de viață”

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Felicitări polițiștilor!
Totul în viață începe prin puterea exemplului!

Polițiștii din Vrancea desfășoară o campanie inedită, intitulată "Donează un strop de viață”.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Timp de două săptămâni, oamenii legii merg zilnic la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea să doneze sânge. O acțiune nobilă, umanitară, care are un rol profund civic, anume că poți salva o viață printr-o simplă acțiune, că puterea exemplului există în fiecare dintre noi, că nu putem rămâne nepăsători la suferința semenilor.

Citeste si: Christian Sabbagh, un tata devotat!

Tichetele de masă primite de polițiști în urmă acestor donări sunt folosite pentru a cumpăra alimente și alte produse, care sunt donate ulterior unor persoane sărmane!

Citeste si: Christian Sabbagh, fotografie emoționantă cu cea căreia îi spune mama! Mesajul scris din suflet: "Pentru mine însemni totul"

Inițiativa aparține inspectorului șef al IPJ Vrancea, comisar șef de poliție Nica Gherasim”, a scris Sabbagh pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI