Christian Sabbagh se poate declara un om implinit din toate punctele de vedere. Familist convins, tata a patru copii, prezentatorul Stirilor Kanal D din weekend se implica activ in viata copiilor sai, chiar daca nu are foarte mult timp liber, avand multe deplasari pentru realizarea investigatiilor sale jurnalistice. Christian Sabbagh spune ca cel mai bine se relaxeaza in sanul familiei si ca, din cand in cand, ii place sa-si surprinda placut sotia, gatindu-i Iuliei, ceva delicios.

Citeste si: O nouă dramă în familia Melencu. Bunicul Luizei ei nu mai rezită mult: "Am o durerea în suflet și o să mor cu ea cât de curând"

Citeste si: Povestea incredibilă a unui tânăr care a slăbit 60 de kilograme în doar 11 luni! Suferea de obezitate morbida, dar Lygia Alexandrescu, specialista în nutriție kfetele.ro, l-a învățat ce să facă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Imi place sa fac diverse lucruri in bucatarie. Cel mai des fac sucuri de fructe, impreuna cu Anais, care ma asista cu multa seriozitate. Gatesc rar si prepar in special mancare libaneza. Preferata mea este salata Tabbouleh, pe care o servesc cu un muschi de vita la gratar. Cand gatesc parca au trecut hunii prin bucatarie. Dar ne impartim, in general, treburile. Eu ma ocup de caine, fac curat dupa el, am grija de curte.

Iulia se ocupa de casa. Am impartit treburile in mod echitabil", povesteste Christian Sabbagh.

Citeste si: Dieta care a ucis-o pe o tânără de 20 de ani. A vrut să slăbească pentru o vacanță dar a sfârșit tragic

Daca Yasmine si Edi, copiii cei mari ai lui Christian Sabbagh sunt la varsta la care isi doresc mai multa independenta si isi petrec mai mult timp cu prietenii lor, cei mici au nevoie constanta de atentie si, pentru cunoscutul prezentator, este o mare bucurie sa petreaca timp cu ei, jucandu-se.

Mai mult, cunoscutul jurnalist de investigatie isi doreste sa se mute intr-o casa mai spatioasa, avand in vedere familia numeroasa pe care o are.

" Anais are diverse jocuri de logica, specifice varstei ei. Imi place sa ii explic cum e cu cifrele, sa asamblam lego impreuna. Cu juniorul ma joc cu soldateii, cu masinute teleghidate. Le-am cumparat pentru el, dar ma joc si eu cu ele. In living nu mai avem covoare, l-am transformat in loc de joaca cu tobogan si multe jucarii! In curand nu o sa mai avem loc in casa. Chiar ne gandim sa ne achizitionam un camin mai mare, astfel incat copiii sa aiba mai multa intimitate si spatiu cand vor creste”, spune Christian Sabbagh.

Pe Christian Sabbagh il puteti urmari, in fiecare weekend, incepand cu ora 18.00, la pupitrul Stirilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si