Close sidebar
Close sidebar

Ciclistul francez Yoann Offredo a fost batut cu bestialitate in timpul unui antrenament - "M-au lovit crunt cu batele de baseball!"

Incident grav in care a fost implicat ciclistul francez Yoann Offredo, component al echipei belgiene Wanty-Groupe Gobert. Ciclistul se afla in timpul unui antrenament cand a fost batut cu bestialitate de catre mai multe persoane.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Yoann Offredo a povestit toata intamplarea pe contul personal de Facebook si a adaugat si niste fotografii care arata starea grava in care se afla. "Astazi (n.r. luni 24.04.2017), am fost victima unui atac cu o bata de baseball in timpul unui antrenament impreuna cu doi prieteni. Rezultatul: nasul spart, o coasta fracturata si vanatai pe tot corpul. Pe langa ranile fizice, sunt socat. Nu sunt suparat, sunt doar trist pentru ca acest sport frumos pe care-l iubesc este prea periculos. Pleci dimineata la antrenament si nu stii niciodata daca mai ajungi acasa. Sunt trist sa constat ca intr-o tara civilizata drepturile ciclistilor nu sunt recunoscute", a scris Offredo pe contul de Facebook.

Ciclistul are 30 de ani si nu a vrut sa ofere detalii publice nici despre locul in care s-a produs incidentul si nici detalii despre atacatori. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI