Un convoi militar format din opt camioane militare a fost implicat într-un accident, miercuri, în jurul orei 15.

În urma accidentului au fost răniți doi militari. Aceștia s-au ales cu lovituri la picioare, fiind transportați pentru investigații medicale.

Citește și: Situație dramatică pe frontul din Ucraina! O tânără gravidă a fost ucisă cu sânge rece chiar sub ochii soțului ei

Evenimentul este cercetat de Poliția Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București

Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit fără suflare astăzi într-o cameră de hotel de patru stele din zona de nord a Capitalei. Descoperirea a fost făcută de o cameristă. 

Militarul francez  are o plagă înjunghiată în gât, dar se pare că decesul ar fi survenit zilele anterioare. În camera sa nu există urme vizibile de pătrundere forțată sau de jaf.

Surse juridice au declarat duminică pentru  News.ro  că  un militar francez a fost găsit mort de către o cameristă, într-un hotel din Capitală. 

Militarul s-a cazat în hotel pe 3 noiembrie

Autoritățile române au început ancheta, dar cel mai probabil cazul va fi preluat de autoritățile militare franceze, care se vor ocupa inclusiv de autopsia prin care să stabilească cauza decesului și momentul în care acesta a survenit.  

Citeste si:  Un muncitor român a fost găsit fără suflare, printre gunoaie. Polițiștii italieni au deschis o anchetă

Până în acest moment autoritățile nu au reușit să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere sau să verifice sistemul de cartele care permite accesul în camera de hotel. 

Autoturismele militarilor cazați în hotel vor fi percheziționate. Un procuror de la Parchetul Militar este așteptat la locul tragediei pentru a coordona ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si