Noi dezvăluiri incredibile în cazul bărbatului care și-a ucis mătușa, în vârstă de 54 de ani, într-o scară de bloc. Cu toate că scenele teribile au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului, agresorul nu a vrut să dea niciun fel de declarație sau informație în fața anchetatorilor.

Cine este Alexandru Popa, principalul suspect?

Principalul suspect în cazul femeii incendiate în scara blocului este Alexandru Popa.

Acesta este nepotul victimei și se pare că o moștenire ar fi mobilul crimei.

Tatăl criminalului ar fi nimeni altul decât Marcel Popa, unul dintre foștii bodyguarzi ai lui Gigi Becali, potrivit declarațiilor unor surse judiciare, pentru Gandul. În 2009, acesta, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu, a participat la recuperarea mașinii patronului FCSB de la hoții controlați de Sandu Geamănu.

Imagini camere de supraveghere

Imagini camere de supraveghere

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nepoata femeii incendiate în scara blocului, prima reacție după ce a aflat că mătușa ei a fost ucisă: "Suflețelul meu nu mai este"

Tânărul a renunțat la rugby și a apucat pe un drum greșit

Gigi Becali l-ar fi concediat pe Marcel Popa după ce i-ar fi reproșat faptul că și-a părăsit nevasta și copilul pentru o femeie mai tânără.

Fiul acestuia, Alexandru Popa, a rămas doar în grija mamei. Sursele mai spun că tânărul a renunțat la rugby și a apucat pe un drum greșit, cu consum de droguri și jocuri de noroc. Pe perioada verii, a lucrat ca salvamar în Mamaia Nord.

Scene de groază în scara blocului

Scene incredibile surprinse în scara unui bloc. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum o femeie și un bărbat se iau la ceartă.

Agresorul începe să o lovească cu pumnii și picioarele. După care, agresorul o stropește cu benzină și îi dă foc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scene teribile în scara unui bloc

Scene teribile în scara unui bloc

[Sursa foto: Camera de supraveghere]

Două vecine din bloc au asistat la întreaga scenă și au încercat să acorde primul ajutor femeii. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal, autorul fiind cercetat pentru omor calificat prin cruzimi.

Citește și: VIDEO- O femeie a murit după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată în scara unui bloc din Capitală. Presupusul autor a fost prins

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Femeia incendiată de nepot în scara unui bloc

Femeia incendiată de nepot în scara unui bloc

[Sursa foto: Facebook]

Cine este femeia incendiată în scara blocului

Femeia incendiată în scara blocului de nepotul ei se numește Liliana Popa. Era de profesie jurist, avea 54 de ani și era președintele asociației de locatari.

Victima ar fi depus o plângere la poliție în urmă cu câteva zile, pentru că ar fi fost amenințată. Din nefericire, agresorul nu apucase să fie audiat până în ziua tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si