Iasmina de la „Puterea Dragostei” va intra curând în show-ul matrimonial. Blondina este singură și dorește să-și găsească jumătatea. Iasmina este pasionată de tatuaje, de operațiile estetice și de mașinile de lux. Ea a fost soția unui fotbalist cunoscut din Timișoara. Iasmina a fost căsătorită, apoi, și cu Cristi Daminuță.

Citeste si: Aya de la ”Puterea Dragostei” a trecut la cratiță. Cu ce îl răsfață frumoasa blondă pe iubitul său

Tânăra deține un bolid și are mare grijă de aspectul său fizic. Iasmina are mai multe operații estetice. Ea și-a făcut o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor, dar și a buzelor. Iasmina de la „Puterea Dragostei” adoră tatuajele. Piciorul stâng și mâna stângă sunt tatuate de sus până jos.

Citeste si: Iacob de la "Puterea Dragostei", pus la zid după ce a jignit o concurentă. "Nu va avea siliconul meu"

Cine este Iasmina de la „Puterea Dragostei”

Iasmina de la „Puterea Dragostei” este extrem de apreciată în mediul online. Ea se bucură de admirația urmăritorilor săi și adună mii de like-uri la fotografiile postate. Bomba sexy este urmărită pe Facebook de 46.743 de persoane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Ce părere are Mădălina, concurentă a sezonului 3 ”Puterea Dragostei”, despre noile fete

cine este iasmina halas de la puterea dragostei
Iasmina Halas.[Sursa foto: Instagram]

Blondina a locuit o perioadă de timp în Milano. Ea își iubește foarte mult părinții, pe care nu ezită să-i expună pe rețelele de socializare, dar și să se mândrească cu ei.

„Am ieșit dintr-o relație și vreau să trec peste aici, pentru că acasă nu aveam nicio șansă”, a spus Iasmina, la scurt timp după ce a intrat în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Mulți au cuplat-o cu Marius Bogdan de la Puterea Dragostei, însă Alice de la Survivor i-a luat pe toți prin surprindere! Se iubește cu un fost războinic

Iasmina adoră și călătoriile și ținutele sexy. Ea a vizitat mai multe țări alături de familie, dar și singură. Noua concurentă a emisiunii de la Kanal D adoră să pozeze în ținute provocatoare. Rămâne de văzut cui îi va fura Iasmina inima, în casa dragostei.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, mărturisiri despre separarea de Codruț: „Nu mai vorbim...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si