Geanina l-a atacat direct pe Iacob în emisiunea de ieri a show-ului "Puterea Dragostei". "Cum este posibil să îți placă de o fată și să o jignești la modul ăsta? Mi se pare că nu ești asumat: ori îți place, ori nu-ți place, nu?", l-a luat la rost Geanina.

Citeste si: ȘOC pentru susținători! Maria, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a făcut anunțul

Geanina a făcut referire la cuvintele lui Iacob la adresa Adrianei, când acesta a vorbit despre faptul că fata din casa iubirii este "operată".

"Pur și simplu, ai jignit-o pe la spate", a precizat Geanina. "Fii asumat, vino la ea și spune-i: Ești operată, nu-mi place, dar totuși vreau să încerc", a mai spus Geanina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adriana nu a comentat dialogul despre ea, dar a ascultat ce are de spus Iacob.

Citeste si: Ce mai face Denisa, fosta concurentă ”Puterea Dragostei” după despărțirea de Iancu Sterp

Cum s-a apărat Iacob după atacul Geaninei

Iacob a răspuns ironic în prima fază, după care a negat intenția sa de a aduce jigniri Adrianei.

"Poate am vrut să-i bag bețe în roate lui Radu, nu? I-am zis că are o operație, asta-i jignire, că nu înțeleg?", s-a apărat Iacob.

Adriana a reacționat: "Dacă noi doi am avea un copil, nici acel copil nu s-ar naște cu acei dinți, să fim serioși, nici cu siliconul meu".

Citeste si: Andra Volos, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, apariție răvășitoare la nunta prietenei sale

Ile si Geanina au ajuns la un pas de a se lua la bătaie în văzul tuturor

Chiar dacă până acum a dat tuturor de inteles ca o place pe Adriana si isi doreste sa o cunoasca mai bine, in ciuda faptului ca tanara este admirata de mai multi baieti din casa, Radu a continuat sa le sicaneze si pe Ile si Geanina, ajungand astfel la replici aprige și un comportament violent.

Protagonistele celei mai crunte certuri din casa Puterea Dragostei au fost Ile si Geanina, care au ajuns in pragul unei altercatii. Însă, Radu a intervenit rapid pentru a le impiedica pe cele doua fete sa se ia la bataie.

Citeste si:  Primul sărut în casa Puterea Dragostei în noul sezon! Cine sunt cei doi îndrăgostiți?

Citeste si:  Maria de la ”Puterea Dragostei”, dezmăț alături de prietene la Chișinău


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si