Radu și Oana formează un cuplu de aproximativ un an. Cei doi nu au avut rețineri în a se afișa în viața de zi cu zi în contextul în care sora Deliei vine după un mariaj de cinci ani și doi copii cu fostul soț Răzvan.

Cine este Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei Matache? Sora Deliei a divorțat de soțul ei după 5 ani de relație

Cine este Radu Siffredi, actualul iubit al Oanei Matache? Sora Deliei a divorțat de soțul ei după 5 ani de relație

Cine este Radu Siffredi? Tânărul a povestit despre perioada prin care a trecut

Radu Siffredi, este originar din Galați și a absolvit al Facultatea de Actorie.

S-a reinventat la vârsta de 28 de ani, devenind un talentat editor video și "director of picture".

Acum este într-o relație cu Oana Matache, iar tânărul își desfășoară activitatea captivantă nu doar ca filmmaker și coordonator de materiale video, ci și în calitate de influencer și creator de conținut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tânărul artist a împărtășit cu publicul său o poveste remarcabilă despre perioada delicată a adolescenței, când a devenit ținta bullyingului din cauza unui accident tragic. La doar 16 ani, Radu a trecut printr-o experiență aproape fatală, care i-a schimbat viața într-un mod profund. În urma acestui incident, a rămas fără dinți timp de doi ani, iar această perioadă a fost una plină de provocări și introspecție.

Citește și: VIDEO- Ianna Novac, artistă, mamă și soție. Care este secretul acesteia de a fi mereu în formă?

„Am avut parte de bulying, pe care nu l-am luat chiar atât de grav, pentru că eram un băiat pus pe glume și am crescut în Galați. Totuși, timp de doi ani, eu nu am avut dantură, și mi se spunea „Ahaha, nu ai dinți!”, „Îți cad dinții din gură!”,   a

mărturisit Radu. 

„Carisma m-a ajutat să-mi păstrez prietenii lânga mine, să am prietenă în vremea aceea. Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale. Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc.”,   a povestit Radu.

Radu și Oana sunt împreună de aproximativ 1 an

Radu și Oana s-au afișat în viața de zi cu zi și în mediul online după ce sora Deliei s-a separat de fostul soț, Răzvan după un mariaj de 5 ani și alături de care are doi copii.

Cei doi îndrăgostiți se pozează și apar frecvent pe rețelele de socializare, iar Radu se pare că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai Oanei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si