Close sidebar
Close sidebar

Cine sunt romanii care fac amor cu nevestele altora la sfarsit de saptamana! Intalnirile au loc la Piata Iancului

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La sfarsit de saptamana, in timp ce multi aleg sa se distreze in cluburile din Centrul Vechi, alti bucuresteni prefera alt tip de distractie, scrie wowbiz.ro.

Mai exact, este vorba de clubul de swingeri din Capitala, locul in care cuplurile, de comun acord, fac schimb de parteneri si experimenteaza relatii sexuale cu alte persoane.

Un astfel de club se afla in zona Piata Iancului din Bucuresti, aici unde dupa lasarea serii cuplurile vin rand pe rand si bat la usa clubului cu circuit inchis.

Pentru o noapte de senzatii tari, cuplurile trebuie sa plateasca 250 de lei, iar doamnele singure 100 de lei. Domnii care vin neinsotit platesc 500 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI