Close sidebar
Close sidebar

Cine sunt ucigașii Briannei Ghay, tânăra ucisă în Anglia? Aceștia sunt obsedați de criminali în serie

Doi tineri au ucis-o pe adolescenta transsexuală Brianna Ghey în Warrington, în februarie anul trecut, iar identitățile lor au fost dezvăluite pentru prima dată. Ei riscă închisoare pe viață.

Stefania Pavel,

Criminalii Briannei Ghay sunt doi tineri de 16 ani.

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O crimă șocantă a avut loc în luna februarie a anului trecut într-un parc din Warrington, Marea Britanie. Atunci, o adolescentă de doar 16 ani a fost găsită fără suflare de niște oameni care se plimbau. Ea ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de vânătoare.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul fetei care era transsexuală. Ea ar fi început să vorbească cu doi tineri în parc, moment care ar fi fost surprins și de camerele de supraveghere. Părinții Briannei au fost distruși de durere, după ce au aflat vestea șocantă.

"Suntem șocați și cu adevărat devastați să auzim de moartea Briannei.Este de înțeles că acesta este un moment foarte dificil pentru mulți și vom face tot posibilul pentru a-i sprijini pe elevii noștri și comunitatea școlară în general",

a spus directoarea unității de învățământ unde adolescenta studia.

Ea este Brianna Ghay.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Angajații de la primăria Botoșani, la petrecerea unei secretare în timpul programului: ”Avem niște problemuțe cu o extindere de gaz”

Cine sunt cei doi tineri care au ucis-o cu sânge rece pe Brianna?

Abia vineri au fost dezvăluite și identitățile care lor ucigași. Este vorba de Scarlett Jenkinson și Eddie Ratcliffe, doi tinerei de 16 ani.

Anterior, aceștia erau numiți Fata X și Băiatul Y, deoarece ei sunt minori, și, prin urmare, au dreptul automat la anonimat.  

Încă din luna decembrie ei au fost condamnați pentru crimă, iar astăzi s-ar putea ca ei să fie condamnați la închisoare pe viață pentru faptele oribile pe care le-au comis. Anchetatorii au descoperit în tot acest timp niște detalii de-a dreptul șocante. Mai precis, cei doi adolescenți care anul trecut aveau doar 15 ani ar fi făcut schimb de mesaje despre uciderea oamenilor, dar și despre un plan detaliat pentru uciderea Briannei. 

Acum, mama fetei spune că se va simți mai în siguranță cu cei doi după gratii.

"Să știu acum cât de speriată trebuie să fi fost copila mea, de obicei neînfricată, când era singură în parc cu cineva pe care îl numea prietenul ei, mă va bântui pentru totdeauna. Mă bucur că vor petrece mulți ani în închisoare și departe de societate", a declarat Esther Ghey, informează Mirror.

Ei sunt criminalii Briannei Ghay.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Nereguli grave la Galați, după moartea fetiței de 9 ani. Corpul de Control a fost trimis pentru verificări: ”Simţeam tot felul de denivelări la nivelul corpului”

Jenkinson este fiica unui profesor, iar în trecut a fost implicată în consumul de dulciuri gumate cu canabis. Încă de la vârsta de 14 ani, Jenkinson a început să aibă fantezii despre moarte și crimă, iar în mediul online se uita la videoclipuri cu torturi și crime reale. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI