Close sidebar
Close sidebar

Dacian Cioloș, atac dur la adresa Gabrielei Firea chiar în ziua alegerilor: „S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea”

Dacian Cioloș a transmis că Firea își cumpără voturile. Politicianul o atacă dur, chiar în ziua alegerilor.

Georgiana Balaban,

Dacian Cioloș la secția de votare. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Lupta pentru București se dă astăzi. S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea. Ieșiți la vot ca să oprim odată hoțiile astea!” a menționat Dacian Cioloș, pe pagina sa oficială de socializare.

Cioloș îi îndeamnă pe români să iasă la vot

Gabriela Firea votează. [Sursa foto: Facebook]

„Masca a fost un gest mic pe care l-am putut face pentru a ne apăra de pandemie. Votul este un efort mic, dar cu adevărat semnificativ, pe care îl putem face pentru binele fiecărui sat și oraș din România.
Votează și spune-le și prietenilor tăi să facă asta. Etichetează în comentarii 5 prieteni cărora vrei să le reamintești să meargă la vot. #AziVotam”
a adăugat politicianul.

Citeste si: Două femei s-au bătut în fața secție de vot! Forțele de ordine au intervenit!

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Nicuşor Dan: Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Mihai Şora, după ce a votat: Domnul cu ştampila a zis „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri”

Alegeri locale 2020. Ce a transmis Gabriela Firea, în această dimineață, după ce și-a exercitat dreptul la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminică dimineaţă, imediat după deschiderea urnelor, afirmând că a votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri şi că oamenii trebuie să fie pe primul loc.

Citeste si: Cum s-a îmbracat Carmen Iohannis la votul pentru Alegerile Locale. A atras din nou privirile tuturor. FOTO

”Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri”,  a declarat Firea imediat după vot. Ea a votat la ora 07:00, în această dimineață.

Ea a mai spus că a votat cu gândul la investiţii în infrastructură şi pentru combaterea poluării, concluzia sa fiind însă că ” oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a declarat că va merge la muncă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI