Close sidebar
Close sidebar

Circ la alegerile dintr-o comuna clujeana! Primarita PSD a dansat pe manele la poarta contracandidatei sale!

Nebunie mare intr-o localitate din judetul Cluj, acolo unde rivalitatea intre principalele favorite la castigarea fotoliului de Primar in localitatea Chinteni a ajuns la cote maxime.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei de la Actualdecluj au semnalat faptul ca Lucia Suciu (PSD) a mers impreuna cu sustinatorii sai in fata casei contracandidatei sale, Maria Manu (PNL) si a dansat pe manele toata noaptea.

Filmarea cu pricina a fost facuta de catre fiica Mariei Manu, Geanina, si postata ulterior pe retelele de socializare. Jurnalistii care au prezentat cazul au notat si facut ca seful sectiei Ordine Publica din Politia Cluj este Valentin Suciu, nimeni altul decat sotul Luciei Suciu.



Lucia Suciu, primarita din Chinteni
Lupta pentru mandatul de primar a fost stransa si pana la urma, Lucia Suciu de la PSD a castigat cu 400 de voturi in plus.

Femeia s-a distrat de mama focului cand a aflat ca a castigat si, la final, a incheiat petrecerea chiar in fata casei rivalei sale la Primarie, Maria Manu.


Imaginile fac deja senzatie pe internet.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI