Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2018, dar imediat a izbucnit scandalul! Daca Executivul susţine că pune accent pe educaţie şi investiţii, reprezentanţii mediului de afaceri îi contrazic! Micile întreprinderi vor suporta povara bugetului dezechilibrat, acuză aceştia!

Proiectul adoptat de guvern este considerat unul optimist. Se prevad cresteri ale veniturilor de 30 de miliarde de lei fata de anul acesta.

Unde merg acesti bani? Educatia, sanatatea si investitiile primesc mai multi bani. E vorba de cresteri fata de 2017 cuprinse intre 16 si 42 la suta! Asta sustin guvernantii. Un fost minsitru PSD ii contrazice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Deficitul bugetar este o alta problema importanta. Cheltuim mai mult decat producem iar asta ar putea duce la noi taxe pentru acoperirea diferentei.

Deficitul  mare de anul viitor a atras critici inclusiv la nivel european.

„Lipsa aceasta de transparenta ma supara ca cetatean si lipsa de predictibilitate afecteaza fiecare intrerpindere, fiecare scoala care nu stie pe ce buget va lucra”, a declarat Sigfried Muresan.

Liderii PSD isi sustin insa prioiectul!

Aprobarea proiectului de buget in Guvern este doar un prim pas. Urmeaza dezbaterile si votul in Parlament, asa ca pot aparea si alte modificari!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si