Close sidebar
Close sidebar

Clipe de coșmar pentru o fetiță de doi ani, răpită de concubinul mamei sale. Unde au fost găsiți cei doi de oamenii legii

Oamenii legii din Vrancea au salvat o fetiță de doi ani, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță de doi ani a fost salvată de către polițiști, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

Filmul evenimentului din Vrancea

Bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate, provocând un scandal uriaș. Acesta a bătut-o pe partenera sa, care a reușit să se adăpostească în locuința vecinilor. Din cei patru copii ai femeii, trei au reușit să fugă cu mama lor.

Fetița de doi ani a fost răpită de acesta și dusă la o distanță de patru kilometri, într-un grajd abandonat, cu ajutorul unei căruțe. Agenții de poliție au fost solicitați să intervină și să găsească copilul.

Oamenii legii din Vrancea au salvat o fetiță de doi ani, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

[Sursa foto: istock]

Bărbatul era înarmat cu o secure

Polițiștii au încercat să vorbească cu mama lor, contactându-l pe bărbat, pentru a vedea unde se află. În urma unei convorbiri de mai bine de o oră, bărbatul înarmat cu o secure a fost identificat și încătușat de polițiști. Fetița de doi ani a fost predată predată asistenților maternali de la Protecția Copilului Vrancea. 

Citește și: Cine este bărbatul ucis în hotelul din Dâmbovița? Alex Velea a fost martor la tragedie

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Aceasta le-a povestit că fiica sa, în vârstă de aproape 2 ani, a fost luată de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo (căruță cu cal, n.r.), necunoscând direcția de deplasare a acestuia.

În timp ce colega noastră Daniela încerca să liniștească femeia, Ionuț l-a contact telefonic pe bărbat și, preț de mai bine de 1 oră, a încercat să stabilească unde se află.

Sub presiunea faptului că bărbatul amenința că se va sinucide, iar fetița «nu va mai fi găsită» dacă vor interveni, în timpul apelului Ionuț a «extras» un detaliu extrem de important care i-a condus spre locul unde se aflau cei doi: într-un cătun, la circa 4 km de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat, la un adăpost abandonat. L-au observat de la distanță având o secure în mână și au cerut imediat sprijinul unui alt echipaj de poliție”, potrivit IPJ Vrancea.

Citește și: Cine ar fi vinovații în cazul crimei de la Padina? Mărturii halucinante făcute de iubita unuia dintre suspecți: ”Mă tem pentru viața mea”

Bărbatul a primit dosar penal pentru amenințare, în urma scandalului monstru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI