Femeia in varsta de 50 de ani suferea de diabet, iar insulina ei se afla in bagajul de cala. Sotul femeii a povestit ca aceasta si-a facut o injectie chiar inainte sa urce in avion si a considerat ca ca nu mai are nevoie de ea pe timpul zborului de 3 ore si 15 minute.
Insotitorii de la bordul aeronavei Azur Air nu au putut sa o resusciteze pe femeie, care a decedat sub privirile ingrozite ale celorlati pasageri.
Personalul aeronavei a acoperit trupul neinsufletit al femeii cu o patura pe durata calatoriei.

Femeia in varsta de 50 de ani suferea de diabet, iar insulina ei se afla in bagajul de cala. Sotul femeii a povestit ca aceasta si-a facut o injectie chiar inainte sa urce in avion si a considerat  ca nu mai are nevoie de ea pe timpul zborului de 3 ore si 15 minute.

Insotitorii de la bordul aeronavei Azur Air nu au putut sa o resusciteze pe femeie, care a decedat sub privirile ingrozite ale celorlati pasageri. Personalul aeronavei a acoperit trupul neinsufletit al femeii cu o patura pe durata calatoriei, scrie The Sun.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si