Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groaza pentru pasagerii unui tren care circula pe ruta Satu Mare-Oradea. Locomotiva a luat foc

Locomotiva unui tren de persoane care circula intre Satu Mare si Oradea a luat foc, miercuri dimineata, in timp ce trenul era oprit intr-o halta din judetul Satu Mare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei 30 de pasageri reusins sa coboare din tren fara a exista victime, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de urgenta (ISU) Satu Mare. Mecanicul a suferit rani usoare, refuzând transportarea la spital.

Reprezentantii ISU Satu Mare au declarat pentru News.ro ca trenul- care circula pe ruta Satu Mare- Oradea- era oprit in halta din localitatea Domanesti in momentul in care locomotiva a fost cuprinsa de un incendiu.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Conform sursei citate, mecanicul a decuplat imediat locomotiva de la vagoane, iar cei 30 de calatori din tren au reusit sa iasa fara a fi raniti, in timp ce mecanicul a suferit arsuri usoare, refuzând sa fie dus la spital.

La fata locului au fost trimise doua autospeciale ale pompierilor si o ambulanta SMURD, iar focul a fost stins in scurt timp.


Principala ipoteza a pompierilor este ca focul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI