Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a aventurat în marea învolburată

„În primul rând aș vrea să vă spun că steagul roșu a fost arborat în sudul litoralului pentru că tot județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic până la ora 10:00.

În ciuda acestui avertisment, dar și a faptului că marea este agitată, un turist de 40 de ani a vrut aseară, după ora 19:00, să intre în apă.

A fost tras de curenți în larg, când deja salvamarii își terminaseră programul. Aceștia erau încă în apropiere și când s-a dat alarma au sărit în apă.

Se vede în imagini cum unul dintre salvamarii a notat până la stabilopozi, în încercarea de a-l face pe turist să se prindă de stânci. A venit și un alt salvamar cu ski-jet și abia atunci bărbatul a fost prins și dus la mal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Din păcate însă, manevrele de resuscitare au fost fără succes în cazul turistului de 40 de ani. Bărbatul a fost declarat decedat de medicii de pe ambulanță.

Cu o oră înainte de acest incident tragic, un alt turist din Venus a fost salvat la limită după ce a intrat să facă o baie în mare agitată.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si