Close sidebar
Close sidebar

Clotilde Armand, dezvaluiri cutremuratoare! Frantuzoaica povesteste cum i-au murit doi copii la varste fragede si cat de mult a fost marcata de tragediile traite!

Clotilde Armand are o poveste de viata tragica si coplesitoare.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Clotilde Armand a ratat de putin castigarea alegerilor din aceasta vara, de la Primaria Sectorului 1, dar franzutoaica de la "Uniunea Salvati Romania" a devenit unul dintre cei mai apreciati politicieni. Clotilde este maritata cu matematicianul Sergiu Moroianu, cei doi soti avand nu mai putin de 4 copii, insa povestea familei este cutremuratoare.

In cartea „Am ales Romania. Povestea mea”, Clotilde Arman a dezvaluit ca a mai avut doua fete, Ondine si Clara, care au murit la varste fragede. Ondine a decedat din cauza sindromului mortii subite a sugarului. „Ma intorc la Ondine. Cand a murit, am crezut ca va fi sfarsitul perioadei fericite din viata noastra, sfarsitul tuturor ambitiilor pentru mine si pentru Sergiu. Adica mi se parea ca lovitura sortii e asa de mare, ca nu ne vom reveni niciodata. Asa eram convinsa. Evident, trebuia sa continuam sa traim, pentru ca ii aveam pe ceilalti copii ai nostri, dar credeam ca nu vom putea fi fericiti si plini de energie din nou.
Imi amintesc precis sentimentul meu de atunci: cel de datorie fata de copiii nostri, aici si acum, intr-un prezent inghetat, si nimic altceva, adica un gol imens, complet, fara speranta si fara nici un alt orizont”,
a scris Clotilde.
Ulterior, cand a nascut din nou, copiii au fost "urmariti" permanent cu un aparat profesionist cu electrozi, care monitorizau respiratia, pană la varsta de un an.
“Cand copilul atingea un an, iar amandoi eram niste fantome, ne hotaram sa ne oprim, pentru ca statisticile spuneau ca pericolul trecuse si copilul era salvat”, a marturisit Armand. Dramele nu aveau sa se opreasca aici. Dupa mai multi ani petrecuti in Romania, Clotilde primeste o avansare in cadrul firmei GDF Suez, iar familia se muta pentru o perioada limitata de timp in Franta.
Acum 5 ani, Clara, fetita in varsta de 10 ani, a fost lovita de un motociclist, pe trecerea de pietoni, ambii murind pe loc.
“Am locuit acolo aproape 3 ani. Dar, cand ne-am intors, eram alti oameni. Eram o alta familie. Clara nu mai era cu noi, adica nu mai era prezenta fizic cu noi”, povesteste Clotilde.   “Dupa accident, mult timp am negat realitatea. Apoi, m-am gandit ca avem o parte din familie pe pamant si o parte in ceruri, o parte care ne asteapta si pe noi. M-am gandit ca ne vom ruga mult si prin rugaciune, prin impartasanie, prin mintea noastra vom fi mereu impreuna si va fi ca inainte.
Vom vorbi cu ea asa, normal, in viata de zi cu zi. La inceput voiam sa-i pun masa Clarei cu noi si imi amintesc cat de mult am suferit si am plans cand Sergiu a refuzat categoric sa-i pun pantofii sub bradul de Craciun. In amintirea Clarei, dau fiecarui copil cate un lucru de-al ei, pentru ca asa facea ea: dadea cadouri tuturor",
a incheiat Clotilde Armand povestea tragica a familiei sale.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI