Străzile din Cluj sunt mai colorate zilele acestea. Grădinile publice din oraș și parcurile au devenit o încântare, de când lalele au înflorit iar trecătorii fac adevărate ședințe foto cu aceste flori de primăvară.

Citește și: VIDEO- Grădina Botanică din Cluj-Napoca își așteaptă vizitatorii

”Arată deosebit așa în mai multe culori, oamenii se opresc să mai facă poze și cred că le aduc zâmbetul pe buze.”

Patria lalelelor a înflorit în Cluj-Napoca

Localnicii și turiștii sunt de părere că orașul chiar avea nevoie de aceste flori. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”În sfârșit frumos. Chiar mă bucur că de la pandemie e primul an în care s-au umplutut orașul de flori. Sunt foarte frumoase, colorate, mă bucur că în sfârșit au pus flori în oraș că până acum numai pietre erau.”

”Muncitorii de la spații verzi au plantat lalele în toate colțurile orașului. Și zonele turistice au fot umplute de aceste flori colorate și parfumate, iar cei care vizitează Clujul în aceste zile se bucură de această imagine și se opresc să le fotografieze.”

, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO- Laleaua Vlăsiei, prima lalea românească pe cale să fie recunoscută în toată lumea

Peste 450.000 de bulbi au fost planți în Cluj

Iulia Perșa, purtător de cuvânt primăria Cluj-Napoca: ”Sunt peste 450.000 de bulbi pe care noi i-am pregătit încă din toamna anului trecut, i-am pus în pământ, iar în această primăvară ne bucurăm de aceste lalele.

Am încercat să acoperim întreg orașul, ele sunt aduse direct din Olanda. Sunt lalele roșii, albe, roz și galbene. Ne bucurăm că și clujenii apreciază lalelele și peste tot apar poze cu lalelele din Cluj-Napoca.”

Fotografii profesioniști sau cei amatori au umplut internetul cu fotografii realizate cu lalelele din oraș. Specialiștii spun că florile ne bucură nu doar vizual dar și sufletește, oferind o stare de bine și relaxare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si