Close sidebar
Close sidebar

CNADNR prelungeste din nou restrictiile de circulaţie pe podul vechi de la Agigea. Cand va fi dat in folosinta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) a anuntat ca prelungeste cu înca o jumatate de luna restrictiile de circulatie de pe podul vechi de la Agigea, pâna la 1 august, dupa numeroase amânari ale termenului de finalizare a lucrarilor de consolidare, a anuntat sâmbata compania.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Restrictiile au fost deja prelungite de mai multe ori în acest an, ultima data pâna la 15 iulie, desi termenul initial pâna la care urmau sa fie aplicate era 15 aprilie, informeaza News.ro. Traficul va ramâne permis pe pod doar pentru autovehicule destinate transportului de persoane sau pentru cele care se deplaseaza în regim de urgenta.

Podul de la Agigea este situat la kilometrul 9 al drumului national DN 39, care traverseaza canalul Dunare-Marea Neagra si face legatura cu sudul Litoralului.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Pe perioada adoptarii masurii de restrictionare, autovehiculele cu masa totala mai mare de cinci tone care circula pe ruta Bucuresti-Mangalia, pot ocoli podul pe ruta Autostrada A2 (Bucuresti – Constanta – nod rutier Medgidia) – Drumul judetean DJ 381 (nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus) – DN 3 (Ciocârlia de Sus- Cobadin) – DJ 391 (Cobadin – Mereni- Topraisar) – DN 38 (Topraisar- Agigea) – DN 39 (Agigea- Mangalia).

Autovehiculele care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie finala Portul Constanta vor putea utiliza urmatoarea varianta ocolitoare, ca urmare a deschiderii circulatiei pe noul pod rutier al Canalului Dunare- Marea Neagra: A2 (Bucuresti – Constanta) – nod rutier A4- intrare Port Agigea- Constanta Sud (pe noul pod rutier, la kilometrul 0 al Canalului Dunare- Marea Neagra)- Poarta 10 bis (Port Constanta).

Lucrarile la podul vechi de la Agigea au fost începute în 2010 si urmau sa fie finalizate în februarie 2013. Lucrarile au fost mult întârziate, iar ultimul termen avansat de CNADNR pentru terminarea lucrarilor este luna aprilie 2017.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI