Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de vânt până la ora 12:00 în nouă judeţe

Nouă judeţe se află sub cod galben de vânt până duminică la ora 12:00, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

În judeţele Caraş-Severin şi Timiş, se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...75 km/h, iar la peste 1800 m în judeţul Caraş-Severin, vor fi rafale de 90...100 km/h.

Conform meteorologilor, în zona de munte a judeţelor Braşov şi Sibiu, peste cota 1800 m, sunt prognozate intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90 km/h.

Citeste si: VIDEO| Bilanț de Black Friday! Românii au făcut cumpărături record

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Zi neagră pe șoselele din România! Accidente în lanț

Citeste si: VIDEO| Pregătiri intense pentru 1 decembrie! Hotelierii au grija ca totul să fie gata

Tot în zona de munte, la peste 1800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, avertizarea menţionează vânt puternic cu rafale de 90...100 km/h, îndeosebi la peste 2000 m.

Intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h sunt anunţate şi în zona montană a judeţelor Gorj şi Vâlcea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI