Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de vant puternic in patru judete din Romania - In zonele de munte deja ninge

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineata, o atentionare cod galben de vant puternic pentru zona de munte a judetului Suceava, prelungind avertizarile pentru Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zonele de munte din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita sunt sub atentionare cod galben de vant si ninsoare viscolita pana la ora 14.00.

Potrivit ANM, la altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va depasi, la rafala, 70- 80 de kilometri pe ora. De asemenea, in aceste zone va ninge viscolit.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Meteorologii au emis o atentionare asemanatoare, valabila tot pana la ora 14.00, si pentru zona de munte a judetului Suceava, unde la altitudini de peste 1.700 de metri rafalele de vant vor depasi 90- 100 de kilometri pe ora, spulberand zapada de pe creste.

Zonele de munte din judetele Cluj, Buzau, Prahova, Arges si Dambovita au fost sub cod galben de vant si ninsori viscolite si pe perioada noptii, pana luni la ora 8.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI