Pentru cei care lucrează, de exemplu la birou, un scaun adecvat este foarte util, deoarece acesta va menține spatele într-o poziție confortabilă. Iar biroul de asemenea, dacă este prea înalt sau prea scund va provoca disconfort. Ideal ar fi achiziția unui birou reglabil.

Ce este acela un birou reglabil și ce beneficii aduce 

De cele mai multe ori accesoriile pentru munca la birou au anumite dimensiuni și nu pot fi ajustate.

Mai mult, nu pot fi nici probate mai ales dacă e vorba de un magazin online care le livrează. Neputând fi ajustate, ele provoacă adesea disconfort în procesul de muncă. 

Citește și: Iată top 3 lucruri care să nu-ți lipsească din casă pentru hrănirea corectă a bebelușului tău!

Din fericire, soluția stă la doar câteva click-uri distanță, atunci când se optează pentru alegerea unui birou reglabil. Acesta este un birou ergonomic, reglabil electric pe înălțime pentru a permite o postură mai bună și flexibilitate sporită. Mai mult chiar, pentru iubitorii de tehnologie avansată, acesta poate fi reglat și cu ajutorul aplicației de pe telefon. 

În variante diverse, culori dar și alte avantaje, un birou reglabil pe înălțime electric este o achiziție care nu poate fi ratată. Indiferent că e vorba de mersul la job sau la biroul de acasă, biroul reglabil este util oricărei persoane prin ușurarea muncii și relaxare. 

Scaune ergonomice pentru confort sporit 

Tot pentru a veni în sprijinul celor care lucrează la birou, comanda unui scaun ergonomic este binevenită. Și aceasta pentru că acesta conține o pernă din spumă modelată special pentru a oferi confort în timpul orelor de lucru sau a celor de gaming. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cum să-ți menții locuința într-una cât mai potrivită pentru nevoile tale?

Scaunul este ajustabil pe înălțime garantează o postură ergonomică pentru coloana vertebrală, adesea solicitată. Este prevăzut cu o suprafață din pasă care permite o ventilație mai bună. 

Spătarul se înclină la 90 de grade, iar tetiera reglabilă permite suport optim pentru cap și gât. Roțile confecționate din PU alunecă ușor, fără să deterioreze podeaua. 

Modele disponibile de birouri reglabile 

Dacă decizia de achiziție a fost luată, mai rămâne, desigur, și alegerea acelui birou care se va potrivi cu restul mobilei. Chiar și la serviciu se poate face acest lucru, având în vedere faptul că biroul reglabil aduce atât de multe avantaje. Putem enumera aici mediul de lucru dinamic în care orice persoană se poate mișca nestingherită sau întinde după un obiect. Și asta pentru că biroul se poate regla în funcție de nevoile persoanei care lucrează la el. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceasta nu va mai fi încorsetată de mișcări nefirești sau dificile, pentru a ajunge la un anumit obiect. Va fi ușor pentru ea și să aleagă modelul dorit, în funcție de caracteristici. Și anume, se poate alege estetic, după culoare sau după proprietăți, Unele birouri suportă și o greutate de 125 de kilograme. Acestea prezintă un sistem anticoliziune și control cu ajutorul aplicației din telefon. 

Pentru cei interesați, astfel de produse pot fi achiziționate online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si