Close sidebar
Close sidebar

Concept revoluţionar pe piaţa restaurantelor din România! Locul în care poţi vedea cum îţi este pregătită mâncarea!

A pariat pe o singură carte - mâncarea - şi a câştigat. A lansat un concept unic în România, un restaurant deschis, în care clienţii au posibilitatea de a se bucura nu doar de un mediu plăcut, ci şi de a vedea cum este preparată mâncare care ajunge în farfuriile lor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Să investeşti în România pare a fi o loterie, însă pentru aceşti tineri s-a dovedit a fi lozul câştigător. Au mizat pe mâncarea bună şi au reuşit să impresioneze clienţii care le trec pragul.


 

”E mai degrabă o investiţie care o să schimbe piaţa restaurantelor din România. O să găsiţi specialişti care gătesc în faţa voastră fel şi fel de reţete.Meniurile se schimbă în funcţie de sezon, pentru că ne dorim să avem ingrediente proaspete şi ne focusăm pe ce găsim.”, a spus Dan Isai, acţionar, pentru emisiunea Asta-i România.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei. ”Este o meserie grea bucătăria, pentru că se lucrează în stres, în căldură. Trebuie să ştii şi teorie, dar şi practică. Să le îmbini, dar şi să ai imaginaţie.”, a spus bucătarul chef al restaurantului Aperto.

”Avem un meniu de vinuri ce promovează titluri din România şi Italia, dar şi gama noastră proprie.

Poţi să vii să-ţi alegi bucăţica preferată de carne, care este gătită cum îţi doreşti. Avem o selecţie de peste 40 de tipuri de paste, pe care le gătim aici. Avem paste scurte, paste lungi, până la paste care mai de care mai sofisticate, cum ar fi cele umplute cu urdă şi spanac.”, a mai spus Dragoş.


”Zona dulce a restaurantului aduce în faţa clienţilor cele mai bune deserturi italieneşti..
Cel mai bun tiramisu, cea mai bună panna cotta, cu ingrediente proaspete.”,
a mai spus acesta.

Situat la parter, în Mall Vitan, restaurantul Aperto cu specific italienesc are o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi dispune chiar şi deloc de joacă: ”Amenajarea spaţiului a durat mai bine de şase luni, iar investiţia a fost de peste un milion de euro. ”, a mai precizat acţionarul restaurantului.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI