Să investeşti în România pare a fi o loterie, însă pentru aceşti tineri s-a dovedit a fi lozul câştigător. Au mizat pe mâncarea bună şi au reuşit să impresioneze clienţii care le trec pragul.
”E mai degrabă o investiţie care o să schimbe piaţa restaurantelor din România. O să găsiţi specialişti care gătesc în faţa voastră fel şi fel de reţete.Meniurile
Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro
Cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei. ”Este o meserie grea bucătăria, pentru că se lucrează în stres, în căldură. Trebuie să ştii şi teorie, dar şi practică. Să le îmbini, dar şi să ai imaginaţie.”, a spus bucătarul chef al restaurantului Aperto.
”Avem un meniu de vinuri ce promovează titluri din România şi Italia, dar şi gama noastră proprie.
”Zona dulce a restaurantului aduce în faţa clienţilor cele mai bune deserturi italieneşti..
Situat la parter, în Mall Vitan, restaurantul Aperto cu specific italienesc are o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi dispune chiar şi deloc de joacă: ”Amenajarea spaţiului a durat mai bine de şase luni, iar investiţia a fost de peste un milion de euro. ”, a mai precizat acţionarul restaurantului.