Mădălin și Antonia au continuat să se tachineze, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Tânărul și-a făcut curaj și a cerut-o pe frumoasa Antonia în căsătorie, spre uimirea tutoror colegilor de platou.

Citeste si: Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu viața amoroasă a Bernei de la Puterea Dragostei

Cel mai surprins de gestul pe care l-a făcut Mădălin a fost nimeni altul decât Radu, care nu înțelege ce se întâmplă între cei doi concurenți, potrivit KFetele.ro.

Antonia: "Știu un psihiatru bun"

"Domnișoara Cristina, uitați ce am eu aici. Sunt un om serios", a spus Mădălin, ținând în mână un inel. "Persoana potrivită la momentul potrivit. Antonia, ești pregătită pentru acest moment? Hai, Antonia, că e frumos acest inel", a insistat Mădălin, care s-a așezat în genunchi în fața colegei de platou.

Citeste si: Imagini inedite cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei” fără pic de machiaj. Cum arată bruneta

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Antonia i-a răspuns: "Ține-l în mână, așa, și știu eu un psihiatru bun. Îți dau numărul lui, e un psihiatru bun de tot, te vindecă de orice boală ai tu. Te ține două luni legat de pat acolo la Socola și te vindecă de orice boală ai avea".

Surprizele se țin lanț în casa "Puterea dragostei"! Radu, Ana și Adelina au ajuns să își adreseze replici acide și chiar jigniri grave, iar apariția lui Mădălin în discuții nu va face decât să strice și mai tare lucrurile. 

Concurenții de la "Puterea Dragostei" s-au aliniat la începutul zilei de ieri și se pregătesc pentru "nunta" anunțată de Mădălin și Antonia. 

Toți cei care nu vor să piardă nicio ediție din noul sezon al emisiunii Puterea dragostei, pot urmări show-ul și în mediul online. Emisiunea fenomen „Puterea dragostei” este difuzată și live video pe Kanal D, accesând   pagina oficiala de LIVE STREAM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si