Andra Volos și-a surprins fanii. Ea s-a lăsat fotografiată fără pic de machiaj pe față. Dacă ne-a obișnuit cu o prezență impecabilă, mereu ca scoasă din cutie, de data aceasta lucrurile au stat altfel. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mers la un salon de înfrumusețare pentru a apela la ajutorul esteticianilor. Bruneta a apelat la tehnica de laminare a sprâncenelor.

Citeste si: Andra Volos, dezamăgită de deschiderea școlilor. Motivul prentru care șatena este revoltată

Tânăra a mers la salon fără a avea pic de machiaj pe față, cu părul prins într-o coadă și cu un mare decolteu. Fanii au reacționat imediat.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este pregătit să devină tată. Acesta a găsit femeia potrivită

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

andra-volos-de-la-puterea-dragostei-fara-machiaj

Andra Volos nemachiată.

[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos își tratează cățelul ca pe un copil

Andra de la „Puterea Dragostei” adoră animalele. Ea are un superb cățel pomeranian alb pe nume Pomitta. Bruneta își tratează cățelul ca pe un copil. Ea îi cumpără haine scumpe și mâncare și o răsfăță tot timpul.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D își ia animalul de companie, chiar și în vacanțele extravagante pe care și le expune pe rețelele de socializare.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, împreună cu Cosmin Contra. Cei doi se află la Belgrad

De curând, Andra și-a surprins cățelușa înainte de somn. Pomitta era poziționată cu capul pe pernă și învelită cu o lenjerie roz, asemeni unui copil.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu, în prezent, alături de Cosmin Contra și își dedică majoritatea timpului lui.

Citeste si: Cum arăta Andra Voloș înainte de operațiile estetice? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" avea o siluetă de invidiat la 16 ani, pe vremea când era adolescentă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si