Close sidebar
Close sidebar

Condamnata la suferinta! Siluita de tata si frate de nenumarate ori. Tanara a ramas insarcinata cu ambii agresori. Mama stia calvarul

O tanara de 24 de ani s-a nascut cu un handicap psihic. De parca nu ii era suficienta aceasta suferinta, tanara a fost batjocorita de tata si frate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In ultimii ani, tanara a trecut prin chinuri greu de descris. Ea a fost violata in repetate randuri atat de tata, cat si de frate. Ea a ramas insarcinata cu amandoi, dar a pierdut ambele sarcini.

Faptele oribile se petreceau de cele mai multe ori atunci cand mama era plecata la munca. Insa, de multe ori femeia o incuia intr-o camera si ascundea cheia ca sa o scape pe fata de chinuri.

In plangerea depusa la Politie se arata ca fratele fetei a violat-o in perioada martie-iulie 2018. Vecinii spun ca acesta consuma alcool si ulterior intra in camera fetei unde profita de handicapul psihic de care suferea si o viola.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fratele fetei, in varsta de 20 de ani, a copiat comportamentul de la tatal lui, care in 2006 timp de mai multe luni si-a violat fiica. La acel moment, el a amenintat-o ca le va omori atat pe ea cat si pe mama ca le va omori daca va spune cuiva.

Fata nu a mai suportat si a povestit prin ce trece. Barbatul a fost condamnat la 18 ani de inchisoare si este si acum in spatele gratiilor.

La inceputul lunii iulie fata nu a mai suportat si a rugat-o pe mama sa o ajute sa scape de calvar. 

„A venit maica-sa si mi s-a plans ca baiatul a violat-o pe sora lui.

Eu i-am spus sa mearga la Politie. A mai venit intr-o dimineata plangand, disperata, si a sunat la politie direct”, a spus o vecina pentru ziaruldeiasi.ro.

O alta vecina a povestit ca mama o incuia pe fata de mule ori ca sa o scape de abuzuri. „O mai tinea incuiata pe fata, dar cat putea sa o tina incuiata. Ea a mai avut un avort cu fratele ei”, a mai spus o vecina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI