Close sidebar
Close sidebar

Constanta: Barbatul care s-a stropit cu benzina si s-a autoincendiat a murit la spital

Barbatul care si-a dat foc, marti dimineata, suferind arsuri pe aproape toata suprafata corpului a murit dupa câteva ore la spital, fiind internat în sectia de Terapie Intensiva. El a recurs la acel gest dupa ce se certase cu iubita sa si consumase bauturilor alcoolice.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, barbatul adus în stare grava la unitatea medicala dupa ce si-a dat foc a murit marti dupa-amiaza.  

Marti dimineata, politistii din cadrul Sectiei Rurale Topraisar au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 31 de ani, din localitatea Lanurile, si-a turnat benzina pe el, iar apoi si-a dat foc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta, care l-a transportat pe barbat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Dupa primele cercetari, anchetatorii au stabilit ca barbatul s-a certat cu iubita sa, pe fondul geloziei, el consumase si bauturi alcoolice, iar în jurul orei 5 a iesit în curte, s-a stropit cu benzina, dându-si foc, autoritatile fiind sesizate de catre

femeie.

Barbatul a fost adus în stare foarte grava la spital, fiind diagnosticat cu arsuri de gradele 3 si 4 pe 95 la suta din suprafata corpului si internat în sectia de Terapie Intensiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI