Această inițiativă are ca obiectiv principal reabilitarea și readucerea la viață a acestui important obiectiv cultural, marcând totodată o încercare de restabilire a tradiției festivalurilor de amploare în zonă.

Într-un comunicat oficial, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a subliniat importanța proiectelor de anvergură pentru comunitatea locală, menționând eforturile constante depuse pentru reabilitarea și punerea în valoare a acestora. Un exemplu notabil în acest demers este Teatrul de Vară Mamaia, pentru care au fost aprobați recent noi indicatori tehnico-economici.

După desfășurarea a două proceduri de achiziție, rezultatele au indicat un interes insuficient din partea operatorilor economici. Durata inițială de execuție de 10 luni a fost considerată prea scurtă, iar cele două oferte depuse la ultima procedură s-au dovedit a fi neconforme. Conștienți de aceste dificultăți, s-a luat decizia de a solicita proiectantului actualizarea graficului de proiectare și execuție.

Care este durata propusă pentru reabilitarea Teatrului de Vară Mamaia

Teatrul de Vară Mamaia

Teatrul de Vară Mamaia

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Noul grafic propus prevede o durată totală de realizare a investiției de 21 luni, din care 3 luni sunt alocate proiectării și 18 luni pentru execuție. Această schimbare în abordare are scopul de a oferi un termen mai realist și fezabil pentru finalizarea proiectului de reabilitare a Teatrului de Vară Mamaia.

Președintele Mihai Lupu a exprimat speranța că noii indicatori tehnico-economici vor stârni un interes crescut din partea operatorilor economici specializați în proiectare și execuție.

Invitația este deschisă pentru societățile cu experiență în domeniu să participe la următoarea rundă a procedurii de achiziție, programată să se desfășoare în perioada următoare.

Obiectivul final rămâne reabilitarea Teatrului de Vară Mamaia, consolidarea statutului său de referință în peisajul cultural și reluarea tradiției festivalurilor de amploare. Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, a subliniat pe pagina sa de Facebook că această inițiativă are ca scop oferirea unei experiențe de neuitat generațiilor viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si