Este doliu în lumea fotbalului. George Baldock a fost găsit mort, în piscina vilei din Grecia. Celebrul fotbalist avea doar 31 de ani.

George Baldock a murit

George Buldock, fotbalistul celebru din Grecia, a fost găsit mort în piscina vilei din în care locuia, Glyfada, sudul Atenei, informează bbc.com.

Îngrijorată că nu îl poate contacta, soția sa l-a rugat pe proprietarul vilei să meargă la proprietate pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Din păcate, George Baldock a făst găsit fără suflare, în piscină. Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să îl resusciteze, dar a fost în zadar.

"Putem confirma că George a murit. Ca familie, suntem șocați de această pierdere teribilă", a transmis familia jucătorului.

Fotbalistul și-a început cariera la MK Dons în 2009, unde a jucat de peste 100 de ori pentru ei. A avut perioade de împrumut cu mai multe cluburi, inclusiv Northampton și Oxford United, înainte de a se alătura clubului Sheffield United FC.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

În mai 2022, a fost chemat pentru prima dată la echipa națională. Și-a făcut debutul pentru țară în iunie 2022, într-o victorie cu 1-0 în fața Irlandei de Nord la Windsor Park din Belfast.

"Cu profundă tristețe și tristețe, echipa națională și Federația Elenă de Fotbal și-au luat rămas bun de la George Baldock. Nu există cuvinte pentru a descrie durerea umană cauzată de vestea pierderii neașteptate a unuia dintre tinerii noștri.

Momentul impune tăcerea. Condoleanțe familiei sale. Condoleanțe din partea celei de-a doua familii",  a transmis echipa Greciei.

Citește și: Valentin a fost lăsat să moară în depozitul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare. Personalul a refuzat să-i dea mâncare și medicamente de frică să nu se infecteze cu HIV

Clubul de fotbal Sheffield United FC, unde George Baldock a jucat până în vară, a postat un mesaj emoționat în amintirea fostbalistului.

Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă- kfetele.ro

Citeste si: Pepe, șocat de ce a declarat Raluca Pastramă în sala de judecată: "Pe bune? De unde tupeul ăsta? Am înnebunit când am auzit!"- radioimpuls.ro

Citeste si: Pământul își pierde „semnele vitale”. Experții avertizează că „omenirea atârnă de un fir de păr”: „Ar putea avea loc un colaps”- antena3.ro

George Baldock s-a alăturat Sheffield United în 2017. Fotbalistul a făcut 219 apariții în toate competițiile pentru club, ajutându-i să promoveze în Premier League în 2019 și din nou în 2023. 

"Sheffield United Football Club este șocat și extrem de întristat să afle despre trecerea în neființă a fostului jucător, George Baldock. Fundașul a părăsit clubul în vară, după șapte ani la Bramall Lane și a fost extrem de popular în rândul suporterilor, personalului și colegilor de echipă care și-au îmbrăcat un tricou roșu-alb alături de el.

Sincere condoleanțe ale tuturor celor asociați cu Sheffield United sunt transmise familiei și prietenilor lui George", a scris pe platforma socială X, Sheffield United FC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si