Close sidebar
Close sidebar

Constantin Enceanu, față în față cu Denise Rifai, în această duminică, la “40 de întrebări”

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu va fi invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", ce va fi difuzată la Kanal D, de la 22:30.

Sorin Negru,

Constantin Enceanu, față în față cu Denise Rifai, în această duminică, la “40 de întrebări”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O surpriză deosebită li se pregătește telespectatorilor Kanal D in această duminică; celebrul solist de muzică populară Constantin Enceanu va fi invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", ce va fi difuzată la Kanal D, de la 22:30.

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de folclor din zona Olteniei, va dezvălui secretele și poveștile din viața sa, într-o discuție deschisă cu gazda emisiunii, Denise Rifai.

Citește și: Vedetele Kanal D și Kanal D2 au fost alături de oamenii care fac bine, la FestiSAT, cel mai mare festival caritabil

Acest artist de excepție este solist al Ansamblului Folcloric Maria Tanase din Craiova de peste trei decenii și și-a câștigat notorietatea prin talentul și dedicarea sa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu perseverență, Constantin Enceanu și-a croit un drum în lumea muzicii populare și a obținut numeroase premii la concursurile de interpretare, lansând până în prezent zece albume, cucerind inimile ascultătorilor cu repertoriul sau.

Constantin Enceanu se descrie ca fiind un artist ordonat, pasionat de muzică și, mai presus de toate, un interpret pentru care aplauzele publicului sunt mai importante decât banii.

Artistul este căsătorit și are o fiică.

Editia emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" din aceasta duminica va oferi telespectatorilor oportunitatea de a descoperi cum interpretează Constantin Enceanu partitura propriei vieți, dezvăluind momente și amintiri din cariera sa remarcabilă, dar și din viața sa personală.

Constantin Enceanu, față în față cu Denise Rifai, în această duminică, la “40 de întrebări”

"V-ați împăcat cu moartea lui Petrică Mîțu Stoian?" Ce răspunde Constantin Enceanu  

Telespectatorii vor afla mai multe despre omul din spatele carierei muzicale a artistului prin intermediul intrebarilor adresate de Denise Rifai.   "Când ați început să trăiți din muzică?", "Ați ajuns vreodată de la bal la spital?", ""Ii mai reprosați sotiei întreruperea de sarcină?", "Sunteți îngâmfat?", "Ii faceti în ciuda sefei Niculina Stoican?", "V-ati împacat cu moartea lui Petrică Mîțu Stoian?"  sunt doar cateva dintre întrebările adresate acestuia în editia de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV- Florin Salam, despre relația cu Tzancă Uraganu și adevărul despre dependența de droguri: ”Eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu. În România mi-e scârbă”

Nu ratați întâlnirea specială cu Constantin Enceanu în această duminică la ora 22:30, la Kanal D, și aflați mai multe despre viața și cariera acestui artist excepțional.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI