Close sidebar
Close sidebar

Copiii unui cuplu de români stabiliți în UK au murit chiar sub ochii mamei lor: ”A fost un infern”

Doi tineri s-au stabilit în Marea Britanie pentru un trai mai bun, iar tânăra în vârstă de 23 de ani a dat naștere a doi copii. Din nefericire, cei doi micuți s-au stins din viață chiar sub privirile celor doi părinți.

Diana Bostan,

Doi frați au murit într-un incendiu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi copii, de 3 și 5 ani, s-au stins din viață când nimeni nu s-ar fi așteptat. Duceau o viață liniștită alături de părinții lor și formau o familie închegată, însă și-au pierdut viețile într-un incendiu cumplit.

Copiii au murit într-un incendiu

Desire Busuioc, în vârstă de trei ani, și fratele ei, Louis, în vârstă de cinci ani, au avut parte de un sfârșit îngrozitor. La un moment dat, în casa lor a izbucnit un incendiu de proporții, iar cei doi copii se aflau în interior, alături de mama lor.

Citeste si: Incendiu devastator produs de la o lumânare: Doi frați au murit; casa s-a prăbușit

Cei doi copii au fost văzuți la fereastra casei lor cu terasă alături de mama lor Lorena, în timp ce focul devasta întreaga locuinţă, potrivit  romani.co.uk.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Se parecă un adolescent în vârstă de 13 ani a văzut tot ce s-a întâmplat și a mers la un magazin aflat în imediata apropiere pentru a da alarma. Proprietarul magazinului și alți clienți au ajuns de urgență la fața locului.

Primul vecin ajuns la fața locului, declarații șocante

Am alergat și am văzut-o imediat pe Lorena la fereastră cu ambii copii.

Cred că îl ținea pe micuț și plângea cu fața neagră de fum. Chiar ieșea fum pe fereastră, era atât de rău. Am țipat ”aruncă copiii!” Le-am văzut fețele mici uitându-se afară. Prima noastră reacție a fost să dăm cu piciorul în ușa din față, dar de îndată ce am făcut-o și am deschis ușa, a fost un infern. Am fost imediat dați înapoi afară. Lorena încă plângea la fereastră într-o stare groaznică.
Până atunci sosiseră pompierii și Lorena era jos pe trotuar. Ea striga ”copiii mei, trebuie să ajung la copiii mei”. Copiii erau încă în casă. A fost o scenă de panică pură, o situație îngrozitoare pentru mamă
”, a povestit vecinul respectiv, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Incendiu de vegetație într-o zonă protejată din Delta Dunării. Flăcările s-au extins într-o zonă greu accesibilă

Mama copiilor, Lorena, s-a ales cu câteva răni în urma incendiului, însă viața ei nu a fost pusă în pericol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI