Micuțul a fost găsit decedat în valiză. Mama lui, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată de polițiști și este principala suspectă de crimă. Autoritățile au fost alertate de tatăl îngrijorat.

Se crede că băiatul din Franța a fost ucis de mama sa.

Citeste si: Un tată și-a omorât fiica de 19 ani. Omul a spulberat-o cu mașina: „Avea o inimă de aur”

Moarte cumplită pentru un copil de 10 ani

Lureline Peyrefitte, un procuror francez, susține că femeia de 33 de ani nu a explicat faptele sale și ar fi implicată în moartea copilașului de 10 ani. De asemenea, mama micuțului a fost acuzată de ucidere din culpă a unui minor.

Citeste si: O femeie a fost ucisă de fostul iubit la 11 zile după ce a cerut ajutorul autorităților. Ea a fost abuzată timp de 10 ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a fost sesizată de tatăl băiatului, atunci când a ajuns acasă și și-a dat seama că soția și fiul sunt de negăsit.

Conform primelor informații, femeia a îndesat trupul neînsuflețit al minorului într-o valiză și ar fi încercat să o arunce într-un tomberon.

Citeste si: Un livrator de mâncare din Capitală a fost prins drogat la volan: ,,Hai mai repede că se răceşte mâncare!"

După mai multe percheziții, autoritățile au descoperit pete de sânge în locuința micuțului. Mama copilașului de 10 ani a fost arestată de oamenii legii vineri.

Femeia a fost găsită în casa surorii sale, la 30 de kilometri distanță de locuința acesteia.

Oamenii legii au găsit asupra femeii un cuțit plin de sânge. Băiatul a fost descoperit într-o valiză la 100 de metri distanță de casa familiei. Se pare că vinovata s-ar fi întors acasă după ce a săvârșit crima pentru a face curat.

Citeste si: Ies la iveală noi informații în cazul lui Mario, copilul ucis de propria bunică! Cu ce boală a fost diagnosticată femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si