Caz șocant în Vrancea. Un copil a murit în timpul unei operații. Familia minorului aduce acuzații grave medicilor de specialitate. Părinții susțin că medicii le-au ucis fiul.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el

Copilul a fost adus de părinți în unitatea spitalicească pentru o operație, pentru a se face bine.

Acum ei se pregătesc de înmormântare.

Caz șocant în Vrancea

Copilul de doar patru ani a murit la Spitalul Județean Focșani. Părinții și rudele sunt în stare de șoc. Aceștia consideră că cel mic a murit cu zile, din vina medicilor.

Mama și tatăl minorului îi acuză pe medici că le-ar fi omorât băiețelul, în loc să îl facă bine. Copilul și-a dat ultima suflare în spital, pe masa de operație, chiar în timpul intervenției. Nu a mai putut fi salvat, din nefericire.

Citeste si: Fetița de 8 luni, internată cu suspiciune de hepatită, a fost externată după aproape două săptămâni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiatul de patru ani a fost supus operației de hernie ombilicală. Cel mic ar fi intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul în cazul lui.

Familia micuțului, de loc din Gura Caliței, o comună din județul Vrancea, îi acuză pe medici că le-a omorât copilul, potrivit Observator.ro.

Citeste si: Patru bărbați, aflați la un pas de înec, salvați de polițiștii de frontieră

Intervenția la care a fost supus băiatul durează, de obicei, între 20 și 30 de minute. Poate fi efectuată ca o intervenție chirurgicală deschisă sau o intervenție chirurgicală laparoscopică minim invazivă. Riscurile unei astfel de intervenții chirurgicale sunt de obicei foarte scăzute, cu excepția cazului în care persoana are și alte probleme medicale grave.

După acest tip de operație, pacienții petrec aproximativ 1-2 ore într-un salon de spital, înainte de a fi externați.

Citeste si: În ce stare se află Putin după ce a tremurat în public! Prima reacție oficială de la Kremlin: „Întrebați-i pe liderii străini”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si