Patru bărbați au fost în pericol de înec, după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a răsturnat. Aceștia au fost salvați de polițiștii de frontieră ialomițeni.

Citeste si: O refugiată din Ucraina, găsită moartă în piscina unui hotel din România

”În data de 30.04.2022, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Călăraşi- Biroului Operaţional Naval, au fost sesizaţi de către un operator al Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că, pe Braţul Borcea, în

zona km. fluvial 42,5, mai multe persoane se aflau în pericol de înec”, a transmis, duminică, Poliţia de Frontieră.

Citeste si: El este Cristi, tânărul care a murit la un centru termal din Balotești. Adolescentul avea vârsta de 17 ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 27 şi 66 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Ialomiţa, făceau parte dintr-un grup de prieteni împreună cu care ieşiseră să petreacă sărbătoarea de 1 Mai în natură, pe malul braţului Borcea.

Aceștia au fost evaluați de către echipajul SMURD.

Citeste si: După ce a dispărut în urmă cu două zile, o femeie a fost găsită înecată în râul Timiș

O femeie de 48 de ani a fost găsită înecată în râul Timiș

O femeie de 48 de ani a fost găsită în râul Timiș, în apropierea unui pod din orașul Lugoj. Femeia a plecat în 9 ianuarie de la domiciliul său de pe strada Aleea Brazilor, din municipiul Lugoj și nu a mai revenit.

Pompierii din Lugoj, Buziaș și Făget au început căutările încă de luni, cu două echipaje acvatice și trei terestre.

Citeste si: Descoperire terifiantă: trupul unui bărbat a fost găsit în Portul Constanța

De asemenea, s-au făcut verificări la toate spitalele din zona și au fost vizionate imaginile de pe mai multe camere de supraveghere din oras, în încercarea de a reconstitui traseul pe care femeia l-a urmat în ziua dispariției.

Criminaliștii au ajuns la locul unde   a fost descoperită   în Timiș și urmează să stabilească împrejurările în care a survenit decesul.

Citeste si:  O copilă, de patru ani, a fost găsită moartă în camera de hotel. Mama fetei nu-și revine din șoc: „Vreau doar să știu ce s-a întâmplat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si