Clipe șocante au avut loc în Bolivia. O copilă, de 11 ani, a fost abuzată sexual de către bunic. Mai târziu a simțit mișcări ciudate în burtă și a descoperit că este gravidă. Când au aflat acest lucru, inițial părinții au dorit să o ducă să facă avort. În prezent, familia tinerei și-a schimbat decizia și îi interzice lucrul acesta.

Citeste si: Caz șocant în Brăila: zeci de paciente sedate au fost abuzate de un asistent medical de la Chirurgie

Minora, din oraşul Yapacani de lângă Santa Cruz situat în centrul ţării, trăiește în aceste momente drama vieții sale.

Minora care a rămas gravidă cu bunicul ei

Fata de 11 ani este însărcinată acum în 21 de săptămâni. Ea a fost violată de către bunicul vitreg, alături de care locuia în casă. Acum fetei îi este interzis să facă avort. Părinții copilei au fost pro acestei variante în momentul în care tânăra a simțit pentru prima dată mișcările bebelușului. Acum nu vor să audă de această variantă, așa că au semnat pentru a continua sarcina.

Citeste si: VIDEO| O femeie a fost violată în timp ce se afla la duș, într-o cameră de hotel

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Această situație este alarmantă, violența sexuală încă afectează Bolivia și fetele continuă să fie principalele victime. Minora mi-a spus că a simțit mișcări ciudate în burte. După ce a aflat că este însărcinată, a refuzat complet ideea de a fi mamă.”, a spus Ana Paola Garcia, reprezentanta Centrului pentru Femei.

copila-de-11-ani-insarcinata-cu-bunicul-ei

O fată de 11 ani a fost violată de către bunicul ei.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tânără de 19 ani, sechestrată la domiciliul unui bărbat din Hunedoara. Cum a reușit să scape de viol

Copila nu dorește să devină mamă. Familia fetei a depus plângere împotriva bunicului vitreg al copilei, care este cu 50 de ani mai mare decât ea. Niciun membru al familiei nu se aștepta vreodată la un asemenea gest necugetat din parte bărbatului, mai ales că aveau o relație foarte apropiată.

Conform reprezentanței Centrului pentru Femei din Bolivia, copila nu își dorește să fie mamă la această vârstă și în niciun caz cu bunicul ei vitreg. Acest episod îi lasă o amintire total neplăcută. Se pare că minora a primit deja medicamente care să o ajute la întreruperea sarcinii, ceea ce i-ar putea afecta sănătatea pruncului.

Citeste si: Ginel a trăit din pensia mamei moarte jumătate de an! Bărbatul din Buzău a ascuns cadavrul în curte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si