Micuțul era plimbat de mămica lui pe malul Mării Negre când o rafală puternică de vânt a luat pe sus căruțul și l-a dus în apă cu tot cu copil.

Copil de trei ani, luat de vânt cu tot cu cărucior și aruncat în mare

Incidentul a avut loc în Arcadia, pe lângă Odessa, scrie presa internațională.

Mama copilului, disperată, a sărit imediat în apă după copilul său, încercând să-l scoată din mare înainte să fie luat de valuri și dus în larg.

Un bărbat care a asistat la scena șocantă s-a aruncat și el în apă și a reușit să-i salveze pe cei doi: mama și copilul, care au scăpat până la urmă teferi și nevătămați de pe urma acestui accident care s-ar fi putut termina tragic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: A contactat o boală teribilă din cauza unui obicei comun pe care îl face toată lumea! "Am trecut printr-un calvar!"

 

„Erau în viață și conștienți, copilul s-a ridicat în picioare”, a spus bărbatul care a intervenit imediat și a reșit să-i salveze pe cei doi, mamă și fiu. Căruciorul a rămas în apă, nu a mai putut fi adus la țărm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si