Tânărul a mărturisit că a ajuns să sufere de necrotism al urechii externe după ce ani la rând și-a curățat urechile cu ajutorul unor bețișoare de urechi. Bacteria s-a răspândit repede în craniul lui și chiar a început să necrozeze și părți din interiorul accestuia.

Citeste si: Polițiștii au venit să îi percheziționeze locuința, ea a aruncat-o în aer! A murit pe loc împreună cu propriul copil! Vezi cine era femeia care a făcut acest gest extrem!

Doctorii au spus că o bucată de vată dintr-un bețișor de urechi a rămas blocată în urechea lui și a început să urece prin canalul auditiv către craniu. I-a afectat creierul și chiar leșinat. A fost dus de urgență la spital și acolo, în urma unui examen CT s-a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Îl recunoști? E unul dintre cei mai mari actori ai României! "Eram un boier mic!"

"Sunt 10 săptămâni de chin pacientul nu are niciun deficit neurologic și nicio urmă de reziduri la nivelul urechii. Computerul tomograf ne-a arătat co vindecare completă și a abceselor intracraniene provocate de această boală.", au spus medicii.

Specialiștii recomandă curățarea urechii cu ulei de măsline

Specialiștii recomandă ca ceara din urechi să fie îndepărtată altfel. Conform Insitutului De Sănătate din Statele Unite, cea mai bună și sigură metodă pentru curățarea cerumenului din ureche este folosirea uleiului de măsline.

Citeste si: Un copil de circa un an şi jumătate, găsit abandonat în scara unui bloc din Adjud! Poliţiştii i-au găsit bunica, dar aceasta refuză să-l ia în grijă

"E de ajuns să puneți câteva picături de ulei de măsline în ureche pentru a curăța complet ceara. Aceasta va cădea singură în timp. Un astfel de tratament poate fi urmat timp de două săptămâni", spun medicii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si