Close sidebar
Close sidebar

Cornel Gales a ajuns la biserica unde va avea loc parastasul Ilenei Ciuculete. Sute de persoane sunt asteptate astazi sa o comemoreze pe regretata artista

Cornel Gales a ajuns deja la biserica Costeasca din Chitila, acolo unde va avea loc parastasul de 40 de zile ale Ilenei Ciuculete. Sotul regretatei artiste a adus flori si coliva, a cumparat lumanari si a stat de vorba cu preotul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de persoane sunt asteptate astazi la parastasul de 40 de zile al regretatei interprete de muzica populara, Ileana Ciuculete. Comemorarea a putut fi organizata abia azi, deoarece implinerea celor 40 de zile de la inmormantarea sa a coincis cu Saptamana Luminata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Au trecut mai bine de 40 de zile de cand Ileana Ciuculete a incetat din viata. Artista a fost rapusa de o boala nemiloasa, de care a aflat insa prea tarziu.
Comemorarea regretatei artiste  va fi un eveniment grandios, atat prin numarul persoanelor care sunt asteptate sa participe la el, cat si al desfasurarii propriu-zise.

“Va incepe la biserica unde a fost ea depusa (n.r: la inmormantare), dupa aceea se va face o slujba si apoi vom merge la cimitir. Ulterior, de acolo se va pleca in comuna Rosu, unde va fi parastasul la biserica, la Parintele Ciuca”, a declarat Elena Merisoreanu pentru wowbiz.ro.

De altfel, Cornel Gales a marturisit ca la parastasul de 40 de zile va da si multe din lucrurile artistei.

"O sa-i dau toate lucrurile. Am dat multe din ele, dar am constatat acum ca avea foarte multe, dulapuri intregi de haine. Pe toate le voi da celor care au iubit-o", a marturisit Gales.
Moartea Ilenei Ciuculete l-a apropiat pe sotul acesteia de fii artistei din prima casatorie, Mugurel si Cristian Sfetcu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI